19 Juli 2009

Barnlös igen... ja barnlös... inte barnledig som många brukar säga för dom hade gärna fått stanna några dagar till. Men nu är det bäst att man passar på att vila för framtiden ser tjock ut! Just nu är det så tyst här hemma så det tjuter i öronen. Från att man har kört på 5:ans växel till handbromsen känns det som just nu... men jag ska köra på ett tag till för idag är det bestämts att tvätthögen ska bort och att det måste städas av lite här hemma. Rolig kväll! NOT


Haha! Nu när vi kom hem efter att ha lämnat av barnen kom en liten pojke och plinga på och frågade om det var Tomas som spelade i Itchy Daze, om han kunde få Tomas autograf. Hahahaha


Nu har jag jobbat i 2 veckor och det känns som jag har jobbat i 2 månader =) Det är jätteroligt men ibland är man ju heelt slut efter en dag.

I veckan fick Olle följa med mig till jobbet å det är ju ganska stor skillnad på barn som går på dagis och barn som går i skolan. (Just den här dagen var det lite "rörigt") Iaf Olle låg på taket på "lektåget" å funderade ett tag... efter en stund sa han så här till mig...

•-          (Olle säger)Du,  Madde! Tänk om vi skulle ta 4 st 5 åringar hemma!

•-          (Madde svarade) Åh shit det hade jag nog inte orkat haha.

•-          (Olle) Jo, men om jag hade varit pappa, då hade det bara varit 3 st 5 åringar hemma.

•-          (Madde) Ja, men tänk vad mycket bus och hyss dom kanske skulle hitta på då, jag tror inte jag skulle orka de... inte om dom skulle göra en massa hyss.

•-          (Olle) Men då skulle jag bara säga åt dom att dom får sätta sig ner och tänka igenom det dom har gjort.


Nu har vi fått hem säckar med kläder igen från mina helt underbara kusiner! Hur mycket fint som helst till Maja *såååå skönt* Jackor, byxor, tröjor, klänningar! Tusen Tack Fam Hydén!  Och Tomas fick en ny garderob han också från Element i veckan, skor och hela skiten! Gahhhh vad avundsjuk jag blev! Undra när det är min tur... =)


Nej nu springer Tomas här med dammsugaren så det är nog bäst att man makar på sig!

Take Care!   ٩(●̮̮̃•̃)۶


12 Juli 2009

Puhh, nu är det tyst i huset =) Så nu ska jag måla klart det sista i hallen, sedan börja på och sy som jag skulle ha gjort i helgen. Jag har fått för mig att jag ska sy byxor till kidsen =) få se hur det går! Grejen är ju den att börjar jag så kan jag inte sluta. Äh det är roligt med lite "små projekt" (om man inte har några förväntningar)Kanske slutar med att jag sitter här med en hel kollektion haha!


I natt blir det fjärde natten ensam i sängen =( det är fasen tråkigt att sova ensam, specillt när man inte är van. Natt 1 är det nästan lite skönt att sova själv, natt 2 hmmm...helt okej, natt3 går bra men han får ju gärna komma hem =), natt 4 blääää! Kom hem!  =) Men iofs nu kan ju jag passa på att strosa omkring och plocka dona och pyssla lite som jag älskar att göra nattetid, nu har man inte någon som ligger och suckar och ropar på en att man ska komma och lägga sig. =) Fast det finns ju inget som väger upp till att få krypa ner hos sin älskling mer.


Nej nu ska jag sätta igång och måla och sy så jag orkar med morgondagen också!


Återigen får dessa foton vänta ;) (dåligt gjort av mig)


8 Juli 2009

Uhhhhh vad trött jag är! Det är fasen inte en lätt match att jobba med barn hela dagarna! Så som man känner sig i musklerna efter att man har skottat slagg på Gr i 12 timmar, så känner man i huvudet efter 8 timmar med en massa busfrön =) Som igår tex, det va bus och hyss i stort sett hela dagen. Det var ett gäng som hade haft någon sorts "legokrig" det var lego precis överallt! Jag gick fram till grabbarna och sa:


•-           Vet ni vad, jag har ett litet önskemål sen...  

•-          Jaha, vadå svarade en av dom.

•-          Jo att ni städar upp allt lego och lägger de i lådorna.

•-          (Samma svara) Jaha men vet du vad i så fall har jag också ett önskemål! Att få äta hur mycket glass som helst.


Nu kommer det roliga! Frysen gick ju såklart sönder idag det var ju bara till och proppa alla småfrysar fulla men självklart fick inte glassen plats. =) Jag gick fram till den här pojken (som satt och fika) och sa:

•-          Varsågod, ät så mycket du vill!

Den minen skulle man ju ha haft inspelad! Haha!


Nej nu ska jag ner och rota fram en lampa i förrådet. Sedan televisionen!

Bilderna som jag lovade tidigare får vänta ett tag till... ;)

HÄJ DÅ!


5 Juli 2009

Jag måste erkänna att det går lite sisådär att uppdatera min blogg  =) Men jag har så mycket för mig om dagarna och kvällarna så jag har inte så mycket tid över. Skitsamma, jag skriver när jag skriver!


Äntligen har jag införskaffat mig en ny strykbräda!!=) Jag har haft en som jag fick av mamma en gång i tiden (då jag inte strök så mycket, så kvaliteten var inte så nödvändig) helt vinglig och som bör ligga på tippen! Jag har stått ut med den där vingelbrädan allt för länge, jag vet inte hur många gånger strykjärnet har åkt i golvet och hur många svordomsramser som jag har hävt ur mig. Men nu så, nu är det slut på det.


Idag har jag varit trött som bara den! Det har känts som om det är någon som har hängt i mina ögonlock heeela dagen! Har slappat hela dagen och kvällen, fram till nu när dessa tvättberg som låg lite här och var påminde mig om vad jag egentligen skulle göra idag.


  Mycket har hänt sedan sist jag uppdaterade bloggen. Så som bröllop i Finlandia, en massa soltimmar i bikini ;) osv! Äh ligger in bilder ist för att skriva... de blir bra de! fast dom får ni se en annan dag ;)


Men nu orkar jag inte med detta mer ikväll för nu ska jag ta reda på det sista i tvättstugan sedan blir det till att stupa i säng!


RSS 2.0