17 Februari 2011

Phuu det är redan Torsdag idag! Shit, vad det går fort! jag hinner inte med alls.
Idag har jag bockat av några grejer på "att göra listan! ialla fall, tex tvätta! Usch jag tycker att det är så jä**a tråkigt att tvätta numera, det är så omständigt och nej blää!
Usch det är så mycket som är bläigt nu den här årstiden, det känns som om alla bara går och väntar på våren och sommaren... så kommer det bara mer snö och - graderna bara ökar!
Det är inte alls konstigt att folk deppar ihop, ibland känns det nästan som man ligger där själv... När man vaknar på morgon och känner att man bara vill dra täcket över sig... fast täker jag efter så kan inte jag få bättre uppvaknande när en glad lite Vilde alltid väcker mig med att klappa mig på kinden och skrattar :) Men när man känner att man verkligen verkligen behöver sova en stund till är gråten ändå nära ibland.
Jag satt och funderade när jag sov en hel natt sist och kom underfull med att det måste ha varit i typ Mars 2010 någon gång :) :/
Nej, nog med bläigheter! Men ibland är det ett måste.

Imorn ska jag och Vilde upp till Hoforsbacken för att lära Olle att slalom :) Jag försökte snacka med Mr Vild att han ska vara på bra humör imorn och om han är trött så är det bara att blunda och sova en stund, få se om han förstod vad jag sa! Han har ju nämligen fått för sig att det är tråkigt att somna så han måste gråta en skvett innan. Igår tex; Tomas gick upp och natta Vilde men han vägrade somna, bara skrek! Tillslut kom Tomas ner med han igen. Då tog jag han och bara gick runt, runt och runt här hemma. Han satt även på min höft liksom. Vad tror ni han gör! Jo, somnar! sittandes :) haha Min GoooVilde!
Men det är väl en ny utvecklingsfas... Det är inte lätt för dom små liven.

Här är Vildes första smile :) 7 timmar gammal och ska in på sin fösta läkarkontroll på BB



Ligger och myser i pappas famn 1 timme gammal! Mina <3



Såhär låg vi mesta dels hela dagarna i somras <3



Nej nu sängen!
GodNatt



15 Februari 2011

Ooooooo nu var det sådär länge sedan igen... obs! men jag har svårt att få tid över om man säger så!
Jag önskar i bland att dygnen hade flera timmar. Men nu tycker jag att det bör ha lugnat ner sig med större tillställningar, iaf för denna vecka.

Imorn blir nog jag och Vilde ensamma hemma, om vi inte följer med pappa T till Gävle och kanske besöker lite vänner, om det inte blir alltför sent. Det återstår att se hur dagsformen ser ut.

Idag har det varit mammaträff/lunch/fika som har stått på schemat!
Och denna gång var det min tur att stå för bjudning :) Tacopaj och panacotta med halon till fika :P smarrigt!
Det är alltid lika trevligt att träffa våra skara och så roligt att se barnens utveckling, nu "leker" dom ju nästan med varandra nu.

Nu ikväll blev jag ensam hemma... helt ensam... det var länge sedan jag var det :) vad gör man när man är ensam? TOmas tog med sig Vilde och gick på hockey.

Jag och några mammor fundera på om vi ska åka till Ullared nu i vår. Blir perfekt det till vi ska ha namnfest för Vilde. Hoppas hoppas hoppas att allt blir som vi vill vad det gäller namnfesten :) det finns ju så många olika upplägg på namnfester/cermonier, det är väl i princip bara fantasin som sätter stopp.

Nej nu har jag kommit på vad jag ska göra! Jag ska ner källarn och rensa ur lite mer saker som inte får plats som ska säljas!

Här kommer en bild på dagen för mig och Vilde. Dock lite suddig.




RSS 2.0