14 Januari 2011

Phuu jag såg nu vad klockan va och blev helt plötsligt skitrött!
Så detta inlägg får bjudas på lite bilder bara.
Så... enjoy!



Vilde och hans bästis Villiam myser.



Shit! Vad liten han var... Storlek 50 på den här boddyn



Nu är han såhär stor ;)



Tajm to sliiiip! HÄJ


Dags att ta sig i kragen kanske! :)

Ja som sagt dags för ett inlägg! Efter sisådär några veckor :P (låter bättre att skriva veckor)

För dom som inte har hängt med riktigt så har barnet i min mage ploppa ut. Eller ja, ploppat ut va väl lite väl att ta i! Så jäkla lätt är det inte att föda barn, inte om ni frågar mig! Typ lite som en näradöden upplevelse! den bästa näradöden upplevelse man kan ha.


Vilde Gibson Hallstensson Andersson heter alltså busen som jag och Tomas otroligt nog har skapat ;P å det gjorde vi jäkligt bra!
Den 31/7-2010 kl 2.45 bestämde han sig för att entra världen, jag var däremot helt inställd på att jag skulle få ett Augusti-barn men icke.

 





Hade det inte varit för Emelie Gråhns så hade jag fött Vilde hemma och förmodligen hade Emelie fått agera barnmorska. Eftersom jag inte visste att jag hade värkar, jag hade ju så konstigt ont i magen, som om jag hade ätit nå konstigt. Emelie satt och sa -Madde, du ska föda barn du. Medan jag svarde -Håll käften Emelie, håll käften! Haha Vilken kväll!
Som krydda på mosen så jobbade Tomas över den fredagen, (för att tjärna lite extra innan han skulle vara hemma några veckor) han var nere i en blöt källare så han lämnade sin Iphone i bilen :) Väldigt bra! :)
Jag ringde ju ialla fall och skulle berätta att jag hade ont i magen (i detta skede hade jag jääävligt ont) men han svarde ju inte. Efter 2 timmar ringer han upp mig :) och frågar självklart hur läget var eftersom jag hade ringt ett x antal gånger.
Samtalet lät ungefär såhär:

T: Hej gumman hur är det?
M: Jag har så jääävla ont i magen!
T: Okej..Hur lång tid har du mellan värkarna? (säger T med en nervös ton)
M: Vadå!! är det här värkar!? inte fan vet jag (skrek jag)
Tomas va kvar i telen ett tag... så efter en stund säger han, du har 5 min mellan värkarna jag kommer hem NU! ring förlossningen!
Å på den vägen va det :)





Med det säger jag hej sålänge!


RSS 2.0