29 April 2009

Jag har blivit helt frälst i låten Fields of gold... den är ju helt underbar!

Tomas spelar den för mig hela kvällar och nätter och jag bara gråter och gråter för det är så fint... =)  -Bara en gång till, mellan snyften.


Musik är nog det bästa som finns i alla lägen...


När man är sådär alldelens nykär så det bara pirrar i hela kroppen hur skönt är det inte då att lyssna på en sån där
-gahh vad kär jag är låt!


När man är sådär jäkla glad och bara skrattar åt hur bra låten är och höjer volymen till max så grannarna (inte Erica o Andreas=)) bankar i väggarna, men det bekommer en inte.


När man är sådär arg så man skulle kunna... bita av sig ena foten.


När man är sådär ledsen så man vet inte vart man ska ta vägen, hur skönt är inte då att försvinna bort från verkligheten för en stund...


...men nu ska jag göra något annat som är skönt... vila mina trötta ögon.. sov gott..




You'll remember me when the west wind moves

among the fields of barley

You can tell the sun in his jealous sky,

when we walked in fields of gold


So she took her love,

for to gaze awhile,

among the fields of barley

In his arms she fell as her hair came down

among the fields of gold


Will you stay with me?

Will you be my love

Among the fields of barley?

And you can tell the sun in his jealous sky

when we walked in fields of gold


I never made promises lightly,

and there have been some that i have broken,

but i swear in the days still left

we will walk in fields of gold,

we will walk in fields of gold


I never made promises lightly,

and there have been some that i have broken,

but i swear in the days still left

we will walk in fields of gold,

we will walk in fields of gold


Many years have passed since those summer days

among the fields of barley

See the children run as the sun goes down,

as you lie in fields of gold


You'll remember me when the west wind moves

among the fields of barley

You can tell the sun in his jealous sky

when we walked in fields of gold


When we walked in fields of gold

When we walked in fields of gold


23 April 2009

Tvättafton ikväll... för imorn följer jag med Tomas på deras spelning... å det ska bli såååå skönt! Så man kan ta av sig den här 70 kilos ryggsäcken som man bär på för en stund. Hade varit skoj att vara med på orken men jag känner att jag inte är upplagd för det. Nu hoppas jag på en helg i lugnans ro med glada människor och lite rock! =P


Nästa vecka ska jag spendera i garaget och måla om lite utemöbler för vi ska byta med mamma =) Kommer att bli sååååå bra! =)


Nej nu blir det sängen och självklart något avsnitt av 24!


Sov gott!


22 April 2009

Nu är det snart helg igen! Redan torsdag imorn!


Idag blev det en lite promenix med Erica, vi har börjat måla om typ allt möjligt nu =) Inredningsfeber! Hjärnan går i högvarv för att komma på nya idéer =)

Annars har nog min dag varit ganska lugn. Skönt, känner att jag behöver lugn och ro..inte en massa stress, gnäll och blaha!


Nu ikväll har vi varit och tittat på när Maja uppträdde i skolan =) guuuuuu vad gullig hon är! Jag tycker att det är såå himla roligt att gå och titta på sånt där, tillställningar som barn har satt upp.


Det var meningen att jag skulle ut på lite äventyr ikväll men får ta de imornkväll ist känner jag.. för nu väntar 24...  =) 
  
                       Hej å hå!


20 April 2009


Måndag idag, fick jobba en stund på em. jag han precis tvätta klart bilen... men till vilken nytta, dagis ringde och sa att Olle hade ont i magen så Tomas åkte och hämtade honom, vad tror ni inte händer då, jo... pjuk i bilen =/ två rediga också! Stackars liten, jag tycker så himla synd om honom.


Idag skulle det även bli påfyllning i plånboken (barnbidrag) det var välbehövligt nu å spec. nu när Olle blev sjuk också men märkligt nog så fick vi inget... Så "elaka" har vi tydligen varit (!?). Jag förstår helt ärligt inte hur man kan resonera så jag! Speciellt inte när BÅDA är berättigad detta. Nu är orken slut i alla fall och den sista potatisen är satt i det här landet.


Morgondagen hoppas jag på att bli bra! Och att den övriga familjen håller sig kry!


Nu ska jag kura ner mig i min älsklings famn och bara njuta av att vi har varandra och att INGEN kan göra oss illa (längre)!

Puss på er allihopa! 


19 April 2009

Vad gör man en dag som denna? Jo, slappar och småpysslar å bara strosar omkring. Jag började damsuga på övervåningen men det slutade med att jag satt på golvet uppe i Majas rum och sorterade pärlor i rätt färg. Sen ville Erica ha lite hjälp med lite utemöbler så då tillbringade jag ganska stor del av eftermiddagen där.


Imorn är det måndag och ny vecka, jag hoppas verkligen att jag får jobba nå veckan... är ju rent ut sagt skit att gå hemma och vara arbetslös!! Men vad ska man göra... e ju bara att kämpa vidare.
Får jag inte jobbar imorn så ska jag nog åka och tvätta bilen iaf.


Nu måste jag börja avsluta lite här för nu ska vi kika på några avsnitt av 24 =) Nu är vi inne på den 5:e säsongen av 24! Shit vilken grinsäsong! Jag tror jag har fällt en tår till vartenda avsnitt! T.o.m. Tomas har haft lite läckage i ögonvrån =)



Åh icke att förglömma! Grattis Emma på födelsedagen;)


17 April 2009

Äntligen Fredag! Även fast man är arbetslös så längtar man ändå till helgen! Å idag skiner även solen, e ju som bäddat för att vara glaad! Inte nog för att det är fredag och strålande väder, vi har även fått fribiljetter till Rockweekend i Gävle :P


+ att vi fick nyss hem en STOR kasse med kläder till barnen, så nu har dom kläder till nästa år! Tur att man har så snälla kusiner som tänker på en.
Det roliga är ju att kläderna ser ju knappt använda ut! Batman tröjor mm, Olle kommer storkna av lycka! Å Baggyjeans till Maja, kommer ju vara rena rama julafton här på söndag! Haha


Tomas blir sponsrad med kläder, barnen ärver... åh jag... ja jag får väl sy om lite lakan jag...


Nu ska jag stryka en duk sedan gå över till grannfrun med lite blomster =)

Ha en superbra fredag för det ska jag ha!


16 April 2009

I alla funderingar och tankar har jag stått med strykjärnet i högsta hugg och känns smärtan i ringfingertån så nu är alla kläder rena från i tisdags, upphängda från igår och strykta och tillbaka in i garderoben idag. Klart och betalt.


Idag är det en sån där dag som man bara sitter och funderar på hur saker och ting har kunnat bli som dom har blivit... Jag vet inte om jag har fel, men om någon säger nej tack, jag vill inte bli inblandad eftersom det inte angår mig. Ska man inte respektera det då? Och för att man inte "ställer upp" och lyssnar så får man genast höra hur "dålig" man är och att det minsann kommer att få konsekvenser... som om det inte är nog med motgångar! Ibland kan jag fundera på om man får energi från all negativitet...? För jag pallar det INTE... eller så är det väl jag som är en svag människa som inte orkar bråka/tjafsa med folk väldigt mycket (inte alltid, men ofta) Det är små petitesser som utvecklar rent ut sagt krig.
Jag funderar dagligen på om det någonsin kommer bli "bra" (om man nu kan använda ordet bra)


Nej nu väntas "lyxmiddag" fiskpinnar och spagetti står på menyn idag, ska bli skönt att Tomas får barnbidrag på måndag för nu är det verkligen torka! Sedan lååångpromenad med älsk.


Madde plutt plutt plutt, tog ett skutt skutt skutt och sprang stutt stutt stutt!!!!


F*n Tomas vad mycket olja!



15 April 2009

Onsdag idag det innebär att glassbilen kommer imorn!

Jag har upptäckt en sak... jag har börjat använda ordet SEN väldigt mycket! Nästan hela tiden om jag ska vara ärlig. Åh nu har jag sparat de tråkigaste måstena till sist så nu är det bara de där tråkitråkitråkitråkitråki sakerna man måste göra kvar. Som gå till arbetsförmedlingen, städa garderober, rensa ut kläder som inte används, osv.!


Igår var det den stora tvättdagen! 12 maskiner hann vi med och nu finns det inte en enda lite tygbit här hemma som inte är ren =)


Idag har jag varit till Valbo med Erica, jag hittade lite fynd bl.a. ett duschdrapperi för hela 12 kr =) (passar bra för min plånbok) En grön blomma hade jag råd med också, så nu blir det grön istället för rosa.


Nu ikväll har jag i alla fall tagit itu med delvis städning av garderober och rensning! Känns jäkligt skönt. Vi fördelade kvällen väldigt bra idag, Tomas laga mat och vek tvätt medan jag hängde in i garderoberna och städade bort vinterkläder =) *Jag hatar att laga mat* Eller ska jag vara riktigt ärlig så KAN jag inte laga mat. Hade jag inte haft Tomas så hade jag varit tjock som en tjockis eller smal som en smalis å det hade ju inte varit så kul!



Nu ska jag gå och titta till mina Tulpaner, ni vet väl om att dom ska stå svalt om nätterna?

Före...



Efter...




Jag slänger upp lite bilder på rottingkorgen som jag målade om för någon dag sedan också...den blev ju bättre iaf!




13 April 2009

 Ja, då var vi barnlediga i en vecka nu då, vilken kanonvecka vi har haft! Med grillning, pyssel, SOL! Maja har varit påskkärring =) och i lördags lärde Olle sig att cykla =) åhh vad nöjd han var då!


Tack för igår Erica och Andreas =) väldigt trevligt, med lite spel och skratt (Det var väl behövligt)


Idag har det verkligen varit söndag! Alla söndags - symtomen har funnits där! Men det har ändå varit en ganska skön dag. (söndagar brukar för mig vara ganska ångestladdade) Jag har STORstädat här hemma och bytt gardiner i köket... och skulle försöka tvätta men det fanns ingen tid =/ Så det får bli morgondagens bekymmer.


Sedan hjälpte jag Helene med att göra slingor på henne, hon vill bli lite blond. Det blev hur bra som helst =) Sedan hade typ hela dagen gått... så då åkte jag ner till Tomas i replokalen en sväng...


Åh nu sitter jag här och bara ordbajsar känner jag, har verkligen inget vettigt att skriva. Så därför tänker jag avsluta det här inlägget med ett...

...God natt =)


         

10 April 2009

Puhhh vilken slappdag! Hur skönt som helst!


Igår var det meningen att vi skulle hem till Emelie och umgås lite och dricka något glas vin... det slutade med typ en brakfest här hemma =/ Shit alltså jag förstår inte hur folket som var här kunde bli så fulla, den största delen av all dricka låg på våra golv upptäckte vi imorse! Handdukarna var fulla med smink! Möblerna ute på altan var trasiga! Flaskor slängda ute på gården! Cigarettaska i grillen! Helt makalöst!!!!!!!!!! Nej du nå såna här tillställningar kommer då aldrig mer att infinna sig i mitt hem!


Men dagen i sig har varit ganska bra ändå, barnen kom hem runt 10 tiden imorse så då va det full rulle med måla ägg, cykla, leka, grilla, osv. Riktigt mysig dag/kväll =)


Imorn blir det sola sola sola, sol sol sol! Sedan påskmiddag hos moderjord, syster och Johan komme hem en sväng också =)


Men nu är jag såå trött så jag måste gå och lägga mig iaf


Tjipptjopp


9 April 2009

Torsdag Torsdag Torsdag är det hela dagen idag!


Morgonpromenad idag igen =) Men jag har kommit underfull med en sak... att jag inte kan gå på tom mage! Imorse hade jag i alla fall en lite slant med mig om nöden skulle kräva och det gjorde den. Yoghurt på sparre satt som en smäck!


Väl hemma lasta jag i mig en tallrik av storlek XXL med gröt och hjortronsylt =P Vilket jag tyckte blev lite väl nyttigt så jag avslutade med lite påskgodis såhär i påsktider.


Fick även en liten trevlig påhälsning av da neighbour sådär i tråktiden. Trevligt Trevligt Så jag har inte hunnit haft så tråkigt idag ändå

Tvätten blev även avklarad idag, tack vare mig Madelene Hallstensson =D Jag vet jag är helt underbar!


Nu såhär till kvälls lutar det åt lite dans folkets hus haha


Olle nya frilla, tuppkam skulle det vara =)



Tomas påskpysslar...själv


Nej, nu:smink och "snyggkläder" på! 


Glaa Påsk


8 April 2009

Onsdag idag, oj oj oj vad veckorna går fort!


Morgonen började med en *underbar* promenad... eller hur var det? Nej faktiskt Tomas fick släpa med mig imorse. För det första så trodde jag på fullaste alvar att mina ben skulle förfrysa! Sedan blev jag akut hungrig så jag trodde jag skulle svimma! Tomas fick bära mig sista biten, haha mina ben bar mig inte.


Idag var det även dags för tandläkarbesök, men min tandläkare måste ha haft en otroligt dålig dag! Hon var såå förbaskat hårdhänt, jag blödde ju f*n hel käften.


Så kom Mari, Jani och Felicia till "Hoffe" idag och sötnosen fyller 1 år idag dessutom =) Så em/kvällen tillbringade jag med dagens sötaste födelsedagsbarn =)

Få se om det blir utgång i morgon =)



Nu vänta ett x antal avsnitt av 24 innan sovdags.

Goddnäjters


7 April 2009

Ja, en liten resumé av dagen händelse!

Cykla med Maja till fritids idag (gissa om någon var diktigt nöjd) =)  Hem och fixa och dona lite med mitt medan Tomas jobba.


Sedan en lång och härlig lunchpromenad! Lite jobbigt i början, ett tag trodde jag på alvar att jag skulle frysa fast i backen måste jag faktiskt säga.


Hem och sola lite med min gravida granne, rensa ogräs och plantera om lite blommor.


Nu har klockan hunnit bli 14.45 och då var det dags att traska upp till dagis och hämta Olle medan Tomas peda iväg och hämta Maja. Hela vägen hem från dagis fick jag höra vackra visor så som, blinka lilla stjärna där, kalle anka, hajen, krokodilen och imse vimse spindel både den engelska och svenska versionen *mycket trevligt*


Väl hemma igen så var det meningen att jag skulle sätta mig i solen och ta vara på de sista värmande soltimmarna men det slutade med att jag stod och klippte häcken =) Tur att Erica och Andreas har flyttat hit, vi verkar ha samma tycke och smak på saker och ting. Jag har inte tidigare vågat mig på den där häcken.


Inte långt därefter var det dags för duschning av barn och tanka lite mat, spagetti och köttfärssås stod det på menyn idag. Sedan bolibompa och då passade jag på att klippa håret på dessa små (när dom ändå satt stilla) Olle skulle ha tuppkam och Maja, fick jag bestämma. Blev riktigt bra! Sedan var det gos i soffan mad pappa så då smög jag upp och bytte sängkläder. Fasen alltså allt har gått som på räls idag =)


Nu är det tyst i huset och jag har alvarliga funderingar på om jag ska ta mig en dusch och krypa till kojjs nu! Jag har en känsla av att min andra hälft inte är så svår att övertala i den frågan...så...



Skeppåhojj


Välkommen till min nya blogg!

2009-04-07 10.00
Ja, bloggpremiär för mig idag! :) Trevligt trevligt, få se hur länge jag "håller ut" haha!
Ska jag vara helt ärlig så har jag inte förstått charmen med blogg riktigt..vadå sitta och skriva om vad man har gjort om dagarna, skriva om sin tankar och funderingar? En öppen dagbok..? Men det beror väl helt på hur man gör det! Det måste finnas en gräns tycker jag. Så jag tänker ge detta en chans, som sagt få se hur länge jag tycker det är roligt om jag någonsin blir en "bloggare"

Tjoflöjt!

RSS 2.0