18 mars 2009

Klockan är bara och jag har redan hunnit med en morgonpromenad, frukost, lämnat in bilen på service, tvättat, tittat på vakna och slappat! Underbart :) nu är det bara att vänta på Monica så ska vi gå och träna lite sedan en lååångpromenad på de *såå skönt* Mina ben har fått en chock, en "vilochock"! dom får inte utlopp av den energin som dom brukar.

Senare idag när Tomas slutar jobbet ska vi åka in till barnens hus i Gävle, få se om det finns nå fint där. Efter de blir det hockey :) Brynäs-Djurgården!

I morn blir det förmodligen en tur till Uppsala och hälsa på vårat nyförvärv i familjen :) I måndags blev jag moster :D Mamma blev mormor på hennes födelsedag <3 Lilla Molly <3

Bara roliga dagar väntas :)

Jag bjuder på lite bilder av sovrummet jag rustade nyligen:) Ett rum är klart, ett rum kvar :)
Bilder på ett möblerat rum kommer när städning har avklarats ;)




Efter




Hej å hå


3 Mars 2010

Hej å Hå!
Då är man här igen! Å vad i hela friden ska jag skriva om! Att summera de halvåret som gått känns som att det går fetingbort. Då rasar nog internet mohaha Ja så händelserikt liv har jag! Ojojoj, som nu tex nu sitter jag och väntar på att kl ska bli 15! När man väntar på klockan då jäklar har man mycket att stå i. Eller ja, jag väntar på att man bästa kompis Mari ska få en bebis också, enligt farbrordoktorn så skulle den komma igår? men han måste ha räknat fel!  

Nej jag kanske ska gå ut och skotta lite sedan så har jag ju faktiskt en del rustprojekt på G som jag skulle kunna ödsla min tid på.

För övrigt mår jag som en prinsessa (om dom mår sådär jäkla bra så man bara ler heeela tiden) Jag tycker att allt är roligt och är jämt glad :)

Nej nu har jag inte tid med detta hahaha! Skeppåhåjj!

RSS 2.0