27 Maj 2009

Redan onsdag! Shit vad dagarna går fort. Nu är det inte långt kvar =P fyyyy fasen vad taggad jag är! 5 punkter kvar på listan av 20! Nu har jag jobbat på bra tycker jag =) Skönt att göra klart allt innan... =)


Det är så skönt att man bor i bostadsrätt och inte hyres! Då man kan rusta ganska fritt utan att man känner att man kastar pengarna i sjön! För det gör man verkligen tycker jag. Speciellt om man bor inom Hoforshus, för det är ju inte så att man får tillbaka de man lägger ut på dessa lägenheter.


 Nu har jag kommit på massssssor med nya idéer som inte alls behöver kosta så oerhört mycket. Speciellt inte när man har en karl som kan och en bonuspappa som är helt makalöst duktig på att snickra och så jag då;) som gör ritningarna och målar;) Och självklart en mamma som kommer med de små viktiga detaljerna.


 

Jag ska ta mig tusan se till att jag hamnar på något varmare breddgrader iaf en vecka i år. SPARA SPARA SPARA så ska jag bjuda med guttn min också, skulle vara underbart med en kärlekssemester såhär i fridens tider.

Jag och Mari, Cypern 2006



Nej nu ska jag fortsätta mäta och planera lite innan det är dags att åka.


Jag bjuder på lite busbilder idag också.






Aningen stolta över skorna vi köpte =)


25 Maj 2009

Usch! Jag tycker inte om när man har sååå jäkla mycket att göra så man måste göra en lista! Och speciellt inte när listan blir ett A4 lång! Allt ska även ske innan torsdag. För på torsdag ska jag iväg på galej någonstans i världen;) men som jag tyvärr inte kan uttrycka mig mer om här. =)


Igår han jag med en hel del faktiskt! Jag oljade in trappan och träplanket längs väggen och tom till grannen med =) + en massa tvätt! Så avslutade jag kvällen med att putsa fönster =) Iofs så har jag hunnit med en hel del idag med, det lilla "extra jobbet" jag har fått är helt klart nu *skönt* storhandling och strykning är avklarat. Jag har även hunnit med att sortera alla bilder på datorn! Och tömt min mobil på bilder. Weee vad skönt! Så då var det bara resten kvar då.


Å... idag hände en sån där sak som bara inte får hända. Fel säck hamnade på soptippen L Gahhh vad arg jag blev!


Nej nu ska jag ta mig en dusch sen blir det nog till att sova... nu blev det seeent idag igen... =(






Sov gott...

Bild från i lördags då jag var i Örebro och kika på Itchy dichy Ida, jag och Cicci



Urgullig bild jag hittade i min mobil =)


21 Maj 2009

Krister flygardagen idag! För mig en dag som vilken annan!

Igår testade jag på ett nytt jobb =) jag har lite blandade känslor över det... men jag hoppas att det reder sig. Jag tar en dag i taget. Det är inte säkert att får jobbet heller.

Jag har idag åter igen lämnat Hofors över natten för att tillbring med min käre far och syster (+ Johan) i Uppsala. Vi har precis kommit hem från en mysig middag på Thairesturang -SUSHIBUFFÈ! jag trodde jag skulle gråta av lycka ;) Det var så länge sedan jag åt sushi, det skulle jag lätt kunna leva på! Imorn blir det shopping på stan, sedan åter hem till byn för att gosa med familjen innan barnen åker till deras mamma.

Lördag bär det av igen =) känns som jag inte har varit hemma speciellt mycket denna vecka. Kan lätt bli så när man är sådan viktigt person ;)

Usch min syster ska åka till Jamaica i Oktober, all inclusive hotell osv. Väldigt tråkigt va?!

Nej nu ska jag vara lite social här.

                                                             

                                                     Ta hand om er







Älskling, vi ska på chilli imorn =) så jag kanske kommer hem med något fint =P

19 Maj 2009

Tistag idag! När jag var liten trodde jag att det hette tisTAG. Jag hittade en gammal spegel som jag gjorde på kyrkans barntimme 93 där jag även skrivit TAG haha


Jag och Tomas satt och prata om ålder och årtal nu ikväll. 1993 då var han 14 år! snusade och levde rövare och jag kunde inte ens stava till tisdag haha! Å idag kan man stundtals fundera på vem som är äldst egentligen och det måste ju betyda att jag har utvecklats mer än vad han har gjort. ;)


Idag har jag jobbat lite också + att jag har hunnit varit riktigt ARG på detta regn!!! Jag började klippa gräset och tror ni inte på f*n att det börjar regna, då var det ju bara att lägga ner. Efter ett tag slutade de värdelösa molekylerna att blöta ner så jag fortsatte leka med den motordrivna "leksaken". När jag drog i trådjäveln på gräsklippan skulle man kunna tro att det
var kopplat till regnet för vips så stod regnet som spön i backen! Då såg fru Hallstensson rött kan jag lova!


Imorn ska jag ut på äventyr =) är lite pirrig måste jag säga, peppar peppar att det går bra!


Nej nu ska jag gå upp titta till de två små innan det blir god natt för ikväll.


Sov gott...







18 Maj 2009

Regn regn regn och åter regn... Jag som skulle klippa gräset idag! Aja men jag har fått undan tvätten och damsugning iaf. + Sortera alla pappershögar som låg överallt!


Idag har jag känt min väldigt effektiv måste jag säga! Jag har sålt min "gamla" dator, fått en sak bekräftat så jag kan planera veckan, å detta gynnar mig väldigt gott =) *skönt*


Jag trodde att denna Måndag skulle bli ångestladda för att det har känts som man inte har så stor koll på saker och ting, men nu börjar ju det mesta reda sig =)


Nej nu ska jag åka och sola lite innan jag ska hämta hem Olleboll =)



Tjingtiong!


Jag känner mig sååå fri! ;) för jag bryr mig inte! :P

16 Maj 2009

Idag är det lördag å inte vilken lördag som helst! Det är en soooooolig lördag vilket betyder GRILLA! =P
Grilla, grilla, grilla, grill grill grill! Usch vad glad jag är när solen skiner alltså! =) nästan oförskämt glad.
Iofs jag har precis kommit hem från Valbo också =) Där jag köpte ett par stumpor som jag blev helt förälskad i =)
Usch vad jag hittade mycket som jag vill ha idag! Det var riktigt länge sedan jag hittade så här mycket. Å vilken tur att man har sååååå mycket pengar! mmm





Nej nu är det dags för en dusch, sedan trska ner till Erika och Ricke!

Grattis Mari idag också som fyller år =) *Puss*



Hej hopp, gummi  .....

13 Maj 2009

FEL FEL FEL haha! Erica kom över hit en kväll och tjattra lite, så snackade vi lite om bloggar =) Erica hade en lite fundering, hur jag kunde gå tillbaka i tiden haha! Jag hade ju skrivit 8 APRIL förra inlägget! 8 Maj ska det ju såklart vara =)


07.10 vaknade jag imorse ovanligt pigg? Lika igår 06.40!! Det var verkligen evigheter sedan jag vaknade pigg!!? Eller när jag tänker efter har jag någonsin vakat pigg?! Har man inte sovit för lite så för mycket. Ibland överaskar man sig själv måste jag säga!


Nu så, har jag städat källaren (klapp på axeln på mig) usch det var verkligen evigheter sedan det blev en riktigt stooorstädning där men nu är det klart! Och en toalett är också avklarad, nu är det bara resten kvar =/


Jag har även hunnit med en promenix på 7 km! mycket skönt!


Så Erica hoppas att jag har slagit ihjäl några minuter för dig idag ;) Nu är det tid för en dusch!




Har även fixat lite i köket =)
Före...



Tomas sliter...


Efter...

8 April 2009

Hej å hå! Det var länge sedan jag skrev blogg nu, men nu är jag här igen.


Just för tillfället sitter jag och lyssna på en hel ordbok svordomar tror jag! =) (hockey, Sverige-Kanada) Jag orkar inte ens titta nå mer, Sverige spelar ju så j**la dåligt!


Hm... mycket har ju hänt sedan sist, jag kommer inte ens ihåg... men för att summera lite snabbt några av dom roliga bitarna så... Här om dagen var jag och min bättre hälft och shoppade. Det blev dock inte så mycket fast skönt att bara strosa omkring och bara vara, men extra nöjd är jag över mina nya underkläder jag införskaffade mig, värsta BJÄSSEpattarna får jag!=) skulle nästa kunna tro att jag är med barn ;)


Förra veckan när det var sååå underbart väder så målade jag om lite utemöbler =) blev riktigt bra måste jag säga! Nu inväntar jag lite virkade dukar från min kära mor och nya dynor när plånboken tillåter. Gärna inglasad altan också, men det kan man ju se sig om i stjärnorna efter!


Men faktiskt så ska jag fixa och dona lite med köket veckan som kommer, jag har lite idéer som inte kommer att kosta mig ett dugg men som kommer att göra susen =P

Den här kvällen ska jag avsluta med de 2 sista avsnitten av 24 säsong 6! Sen är det bara att jaga säsong 7! Annars kommer jag bli gaaalen ;)


Men för övrigt så känns det som livet flyter på i rätt riktning.

Tjingtjong gott folk!


RSS 2.0