17 Juni 2009

Igår förvandlades jag till någon slags superkvinna! Det började när jag gick ner och mötte Maja vid "sommarkollobussen" på em. När vi kom hem började jag plantera blommor ute, grannen har ju fått så fint ute så då fick jag lite press på mig! I alla fall när jag hade planterat klart kom jag på att det var lika bra att rensa ur lite ogräs i buskarna, nu när det ändå inte regnar. Åh när man ändå var i farten så kunde jag ju klippa gräset som var på väg att växa upp till fönsterbrädan!

Grannens gräsmatta var också ganska beväxt, han är ju lite knackig i benen, så jag tog den också. =) Men varför spara Erica och Andreas sida då då. Så jag körde av alltihopa! Men jag måste erkänna att det var ta mig fan roligt att klippa gräset igår =) När man tycker att det är roligt att klippa gräset, då är man lättroad! =)


Mellan gräsklippningarna tvättade jag upp klädberget som låg lite här och var här hemma så nu ser man vårt fina golv igen =) Kvällen avslutade jag framför tv:n med strykjärnet i högsta hugg.


Idag har jag blivit beordrad att ta hand om Majas lilla råtta (mjukis) medan hon är på sommarkollo =) Jag har fått en väska med an samma saker, kläder etc. till den här lilla råttan. Hon har även skrivit en lapp om tider som den ska äta osv haha hon är så rolig den där lilla damen =)  





Nu har jag precis kommit hem från skogen. Jag och barnen har varit ute och plockat blommor för vi ska göra en midsommarstång =) så Tomas skulle få sova lite. Han var tvungen att gå till farbror doktorn idag igen för det är tydligen inte så bra hans öra. En diagnos till och ytterligare en medicin blev resultatet. + starkar värktabletter så nu är han så goo å tass mä ;)


Nej, ut och sola nu gott folk!


15 Juni 2009

Idag hittade jag en sida på nätet där man kan köpa "Brandskyddsprodukter som är både snygga och trygga" Jag trodde det inte var sant!! Alvarligt talat man kan alltså köpa designad brandfilt, vit eller silverblank pulversläckare och en designad brandvarnare! För typ det dubbla priset också såklart!


Idag har jag fått mycket gjort känner jag! Jag har sökt hur många jobba som helst, tom jobb som inte finns =) Gått igenom en massssa papper, det går ta mig tusan fort att bilda meterhöga högar! Klippt eller snarare plöjt gräs har jag gjort också, nästan så man har lust att asfaltera igen den här lilla onödiga plätten på framsidan å fult blev det också!! Jaja nu är det gjort iaf.


Tomas, ni vet min käraste. Han trodde för någon eller några veckor sedan att han höll på att få en finne i örat... men det gick ju aldrig över så han bytte diagnos och kom fram till att han hade fått en vaxpropp. I lördags stack han iväg till Hälso Kost och köpte "vax-ljus" som man tydligen ska sätta i örat och tända på. Då det bildas en såkallad skorstens effekt. Han gjorde det där i all hast innan han stack iväg på spelning i Rättvik. Söndag kom han hem och sa till mig
- Madde, jag är f*n yr jag... jag tror inte vaxproppen har släppt! Så vi for iväg in till apoteket i Valbo och köpte Revaxör. Som han körde 4 vänder med i örat på söndagkvällen. Imorse när han vaknade hade det fortfarande inte släppt, då var det dags att ringa farbror doktorn! Han åkte dit och kom hem efter ca 15 min och berättade att han hade fått domen
- Kraftig öroninflammation! Bra jobbat =)


För övrigt mår jag bra och är glad =) 


God Natt

12 Juni 2009

Undra varför det alltid är lika skönt med helg... även fast man är arbetslös... Man blir alltid lika glad bara för att det är fredag. Iofs det är ju ett heltidsjobba att söka jobb! En sak är säkert i alla fall man får ett väldigt rent hem när man är arbetslös och allt det där som man aldrig har hunnit med, hinner man plötsligt med! =) Så lite positivitet i det negativa. =) Nu för tiden försöker jag ofta se något positivt i de tråkiga som händer och sker i livet. Min mamma sa en gång till mig

- Madde, hälften av det du oroar dig för händer aldrig och den hälften sker ändå... så varför gå och oroa sig.


Student idag också =) vi var och gratta Emelie en sväng på em. Trevligt Trevligt


Idag har jag sytt klart gardiner till barnens rum + bäddat rent och storstädat deras rum, vilket känns väldigt skönt! Hade inte så mycket att göra, Tomas har ju jobbat typ heela dagen + heela kvällen =/ hoppas att han hade tänkt sluta innan alla tjuvar börjar smyga sig ut...





9 Juni 2009

Igår "firade" jag och Tomas 2 ½ års dag =) eller vi har faktiskt fler speciella datum ;) så man skulle väl kunna säga kärleksveckor då kanske haha. Från den 25:e till 8:e rättare sagt. Åh, ligger en ganska lång och rolig historia bakom de... som dock är sekretessbelagd ;)

 Vi var in till Valbo en sväng igår också, där jag såg en jäkligt cool "hammock-soffa" Hade man haft ett hus och en enorm altan så hade det inte varit helt fel att ha en sån.


Jag bara lära ta en bild


Sedan har jag fixat och donat ute på altan, men jag får inte till det riktigt... Det känns som jag har torka på idéer iaf där ute hjälp mig... =/ Men jag har ju planterat lite på altan iaf, äntligen.


Åh äntligen kom lilla Novalie till världen också =) För mig kommer det alltid att vara en liten Sickan ;) jag har sökt dispens och fått tillåtelse för att kalla henne det ;) 
Se så go man får vara!
 



Nej nu ska jag springa ett varv med the dämsucker innan jag ska iväg och jobba lite. OCH boka tid i tvättstugan!!! =/

Tjingtjong


5 Juni 2009

FREDAG !!


Usch! Vad trött jag har varit de senaste dagarna... speciellt idag. Trotts min väldiga trötthet har jag tvättat bilen idag, för 4: gången den här sommaren. Å helt i onödan, jag vet! Imorn kommer den vara gul IGEN! Nej då, jag är inte irriterad alls! Jag ÄLSKAR pollen! Sådan härlig färg och konsistens...mmm...


Promenix med Tess såhär på kvällskvisten satt finfint! Dock inte så långt, sisådär 7 km, men det var lagom för denna fredag.


Sen då...? Ja, int vet ja (finskt betoning) Dusch och god natt kanske...


En sak till... jag har smarties i heeela min soffa, tack Olle =)


2 Juni 2009

Idag är det min födelsedag =) ett år äldre idag än igår eller hur var det? 05.03 föddes jag för 24 års sedan, å gissa vad klockan var när jag vaknade imorse jo 05.03!! Helt sinnessjukt, jag bör kanske gå och spå mig idag.


Nu sitter jag här och tittat på när den nakna kocken står och bakar haha (min bättre hälft i bara underkläder) Jag som är så usel i köket, vad skulle jag ta mig till utan honom?


I torsdags bar jag mig i väg till grannlandet med det oerhört vackra språket! FINLAND! Jag säger då det, Mari min bästa vän, hon ska ha en STOR eloge som på sådan kort tid nästan lärt sig att tala Finska! Men att hon ens förstår vad som sägs är ju helt makalöst! =)
Möhippa stod på programmet på lördagen, SHIT vad roligt det var! Jag blir helt gråtfärdig när jag tänker på hur glad och överraskad hon blev när vi hoppade fram där bakom knuten!

Nej nu måste jag skynda mig iväg och hämta guldklimparna på dagis och lekis!!



Bullar och Chips! I FINLAND! Det är något som inte stämmer =)



Lätt snyggaste tjejen i Finland!


RSS 2.0